2009-10-13 16:35:59• hírek • ma.hu

Ötödjére házasodtak össze

Kimondta az igent Gáspár Győző és felesége - Immár ötödik alkalommal. A roma házaspár Apátfalván fogadott újra örök hűséget egymásnak, egy helyi vendéglőben.

Már korábban bejelentette a roma sztárpár, hogy újra megerősíti esküvői fogadalmát, ezúttal jótékonysági célból. Gáspár Győző és Gáspár Bea Apátfalván rendezett lagzit egy vendéglőben szombaton. A mulatságra 6500 forintért, azaz 100 lejért lehetett jegyet kapni, melyből 130 darab el is kelt.

Volt minden, amit egy lagzin enni-inni lehet, és persze menyasszonytánc, melynek során Bea 200 ezer forintot gyűjtött össze. Az összeget a helyi óvoda kapja. Gáspár Győző elmondta: három hete járt Apátfalván, a Romantic-kal, ahol felkérték az óvoda támogatására. Ekkor született az ötlet: itt lesz a lagzi - adta hírül a delmagyar.hu.

A Romantic együttes frontembere és egykori showman júliusban családtagjaival együtt bejelentette, hogy visszavonulnak a médiaszerepléstől. Ennek okai az egymás után megjelenő, a famíliát negatív színben feltüntető cikkek voltak.

A család tudatta, hogy a jövőben semmilyen újságírói kérdésre, megkeresésre nem válaszolnak és nem adnak nyilatkozatot, érkezzen az bármilyen részről és bármilyen témában. Gáspárék leszögezték, hogy a róluk ezután megjelenő, minden valótlan tényt, híresztelést vagy becsületsértő minősítéseket tartalmazó cikkeket továbbítják a jogi képviselőjükhöz.

Szeptemberben azonban mégis megszólalt Gáspár Győző, miután több olyan hír jelent meg róla, hogy orvoshoz került, pszichés problémák miatt, és nem ismeri meg a saját testvérét sem. Ezek az írások rendkívüli módon felháborították Győzőt. Tudatta, hogy ő nem hülye, nem idióta, és nem tört össze amiatt, hogy véget ért a Győzike-show. A roma házaspár azóta sajtótájékoztatón jelentette be, hogy civil életet kezdenek, Bea asszony pedig sminkesnek tanul.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: